Solliciteer spontaan!

Vind je niet meteen je droomjob op onze site? Laat dan zeker niet na spontaan je CV op te geven, want in de snel veranderende markt waarin wij werken zijn we steeds op zoek naar talent.

Ook als je op zoek bent naar een boeiende stageplaats of een job als jobstudent mag je steeds spontaan solliciteren.

Type
Max. file size: 256 MB.
Consent*

Werken bij Remmicom

Welkom bij Remmicom

Onze mensen zijn onze belangrijkste troef. Daarom zetten we hard in op hun welzijn. Niet alleen via een aantrekkelijke verloning en extralegale voordelen, maar ook door te waken over een goede werk-privé balans.

Wees zeker van je job

Remmicom is marktleider in zijn domein. Met meer dan 100 medewerkers zijn we een stabiel en financieel gezonde KMO. Dat is onze garantie voor jouw werkzekerheid.

Leer bij en groei

Samen met jou zorgen we ervoor dat je kansen krijgt en kan groeien. Verschillende projecten, coaching, opleidingen en directe feedback maken dat je kan groeien in je job en in je carrière

Flexibel werken

Wij geloven in het talent en in het positieve van onze medewerkers. Flexibel werken helpt jou om je werk en privé duurzaam op een leuke manier te combineren en zo het beste uit jezelf te halen. We zetten dan ook volop in op flexwerk en thuiswerken. De ligging van onze kantoren zorgt er ook voor dat je voorgoed de files kan uitwuiven.

Persoonlijk carrière plan

Jezelf uitdagen en leren zijn belangrijk om je goed te voelen in je job. Binnen Remmicom helpen we je hierbij. Een vlakke structuur en directe communicatie, een plan op jouw maat, coaching, opleiding en de mogelijkheid om aan verschillende projecten bij te dragen zorgen er voor dat je kan groeien in je job.

Teamwork makes the dream work

We geloven sterk in de kracht van teams. En werken dan ook steeds vanuit vaste en wisselende teams om zo de beste oplossingen voor onze klanten uit te tekenen en te bouwen. Je kan ideeën aftoetsen, collega’s helpen, uitdagingen een andere invalshoek geven en zoveel meer. En we zetten met leuke activiteiten tijdens en na het werk ook volop in op het teamgevoel.

Goede verloning en voordelen

Uiteraard bieden we je een competitief salaris in lijn met je ervaring, aangevuld met de meest courante extralegale voordelen (laptop, gsm, thuiswerkvergoeding, een flexplan, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering voor jezelf en je gezin, en (milieuvriendelijke) auto met tankkaart. (*zie individuele vacatures om te kijken of dit voordeel in het loonpakket is inbegrepen)

Elke dag is anders! Daar zorgen m’n collega’s wel voor 😉